Ruden

Ruden Nijsse

OUDERENPORTRETTEN OP LOCATIE

Professionele portretfotografie van oudere dierbaren legt hun verhaal en persoonlijkheid vast en dienen als aandenken en erfgoed voor toekomstige generaties.

Door middel van een professionele shoot worden de unieke kenmerken en emoties van uw dierbare op een prachtige en artistieke manier vastgelegd en zijn ze een waardevolle toevoeging aan uw familiealbum.

Ik bezoek iedereen thuis. Vanuit die vertrouwde omgeving maken we kennis en fotografeer ik met eenvoudig te volgen aanwijzingen.

Met een draagbare uitrusting, waaronder een donkere achtergrond en kunstlicht, kan vrijwel elke kamer worden omgetoverd tot een artistieke portretstudio. Dit maakt het mogelijk dat de te portretteren persoon, thuis, in diens vertrouwde omgeving kan blijven.

Afhankelijk van de sessie en situatie duurt het portretteren van één persoon ongeveer 30-45 minuten, met een totaal bezoek van ongeveer 70-90 minuten. Voor het beste resultaat is het fijn als de ruimte voldoet aan of is uitgerust met:

  • (Kleurloze) zonwering
  • Een (draai)stoel met armleuningen
  • Een tafel waaraan gezeten kan worden
  • Een stopcontact (vereist)
  • Zo veel mogelijk bewegingsruimte*

Indien de te portretteren persoon een hobby of bezigheid heeft, is het waardevol om dit vast te leggen, eventueel in combinatie met de studio-opstelling.

De fotografie zal gedeeltelijk spontaan plaatsvinden en gedeeltelijk gestileerd worden gecreëerd met behulp van aanwijzingen tijdens de sessie.

Er zijn diverse opties mogelijk, variërend van één persoonlijk studioportret met een bijpassend voorwerp tot een complete fotoserie in een natuurlijke omgeving. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

“Ik was flabergasted en mega-blij, Ruden heeft echt heel mooie foto’s gemaakt van mijn moeder. Ik kan hem niet genoeg bedanken, hij heeft echt iets waardevols gemaakt.”

Renate Kant

Dochter van Margaret

Booking

U plaatst een boekingsaanvraag via het boekingsformulier. Daarna ontvangt u binnen een werkdag een bericht met een bevestiging of voorstel (afhankelijk van de aanvraag).

U kunt kiezen voor één van de portretsessie pakketten of voor een open offerte met opdrachtomschrijving

Shoot

Wanneer het een portretsessie betreft, bezoek ik u/uw dierbare thuis. We maken eerst op het gemak kennis alvorens ik de achtergrond en het licht prepareer.

Vervolgens maken we samen enkele testfoto’s om te kijken of alles naar wens is. Geen zorgen, u of uw dierbare heeft geen ervaring nodig. Met eenvoudig te volgen aanwijzingen creëeren we daarna samen enkele mooie persoonlijke portretten.

Post Productie

Na de fotografie-sessie bekijk ik alle beelden om een selectie te maken van de portretten die ik vervolgens bewerk op contrast, kleur en eventuele onzuiverheden. 

Digitale oplevering

Deze beelden plaats ik in uw persoonlijke digitale galerij binnen het klantpaneel. U ontvangt daarna een e-mail met de factuur en een toegangscode waarmee u de portretten kunt bekijken. 

Wanneer de volledige betaling is voldaan kunt u de beelden zonder watermerk bekijken en downloaden. 

Prints

Afhankelijk van de sessie, ontvangt u ook één of meerdere fysieke prints van (uw selectie) van de beelden. Deze worden per post verstuurd. De levertijd is afhankelijk van de soort en hoeveelheid prints. 

Onafhankelijk van het pakket dat u heeft gekozen, kunt u altijd prints nabestellen via het klantpaneel. 

Testimonials

Client Portfolio